Anmälan Lagans Cykelfest 31/8

Cykelfesten är tillbaka! Efter 5 års frånvaro så gör vi en omstart för den så uppskattade Cykelfesten. Målet är 100 deltagare så se till att Boka upp 31/8 och sprid ordet!

Vi vill att detta skall öka sammanhållningen och öppenheten i Byn så alla över 18år är varmt välkomna.
 
Bor ni mer än 4 km från Lagan så finns möjligheten att få förrätt om man löser skjuts för sina 4 gäster till & från Lagan.
 
Upplägg:
– Mötesplats med fördrink och utdelning av Kuvert
– Ät 3-Rätters på 3 olika ställen med 3 olika sällskap.
– Efterfest där alla samlas för gemensam fest.
 
NYHET 2024:
SingelRally för er som inte deltar i par, Vi vill att alla ska känna sig välkomna på denna fantastiskt roliga fest så vi kommer även göra det möjligt att anmäla sig enskilt.
 
Anmälan sker nedan och är bindande. 

Pris:
Par: 200 sek 
Singel: 100 sek

- SENASTE NYTT -

Hembygdsföreningen bjuder in till föreläsning

Välkomna till Församhlingshemmet LaganTisdag den 5 mars kl 18,30. Entré: 100 kr / gofika ingårLars-Ove Johansson TorlarpLars Nordqvist – Lagan Från RäddningstjänstenBerättar om sina upplevelser när stormen Gudrun drog in över Kronoberg.

Läs mer »

Årsmöte 2024-01-29

Den 29 Januari var det årsmöte för Lagans Samhällsförening i Stationshuset i Lagan. Charlie Ahlberg valdes om som ordförande och går nu in på sitt 4:e år som ordförande i föreningen. Oskar Granath valdes om till kassör och Vice ordförande.

Läs mer »

God jul och Gott nytt år!

Modulpac och Lagans Samhällsföreningen önskar en God Jul och Gott nytt år och firar detta med en julklapp till Lagans Samhälle! Nedan är ett pressmeddelande från Modulpac. ”Som under tidigare år så skänker Modulpac även i år en julgåva som

Läs mer »

- VÄDRET I LAGAN -

Medlemmar 2022
0