Årsmöte 2024-01-29

Den 29 Januari var det årsmöte för Lagans Samhällsförening i Stationshuset i Lagan. Charlie Ahlberg valdes om som ordförande och går nu in på sitt 4:e år som ordförande i föreningen. Oskar Granath valdes om till kassör och Vice ordförande. Eva-Marie Noren Holgersson valdes till sekreterare.

Utöver detta så valdes även Anders Nilsson in i styrelsen som under föregående år varit suppleant och jobbat med Bergastigen!
Vi välkomnar även en ny styrelsemedlem, Efva-Lena Andersson som är en känd profil i Lagan efter många år inom skolan. Vi är väldigt glada att Efva-Lena kommer in med ny energi och idéer. Varmt välkommen!
Även Benny Granath valdes in som suppleant i Lagans samhällsförening. Benny Granath är ett känt ansikte för många i och runtom Lagan och har varit engagerad i föreningslivet under i stort sett hela sitt liv. Benny driver även Hydraulmekano i Lagan tillsammans med sin familj. Varmt välkommen Benny!

I övrigt så kan ni se hela styrelsen här samt kontaktuppgifter: https://lagans-samhallsforening.se/styrelse/

Medlemsavgiften för 2024 kommer vara oförändrad.

Nästa årsmöte är planerat till den 27 Januari 2025.
Vi välkomnar alltid nya medlemmar som vill engagera sig i föreningen!

- SENASTE NYTT -

Hembygdsföreningen bjuder in till föreläsning

Välkomna till Församhlingshemmet LaganTisdag den 5 mars kl 18,30. Entré: 100 kr / gofika ingårLars-Ove Johansson TorlarpLars Nordqvist – Lagan Från RäddningstjänstenBerättar om sina upplevelser när stormen Gudrun drog in över Kronoberg.

Läs mer »

Årsmöte 2024-01-29

Den 29 Januari var det årsmöte för Lagans Samhällsförening i Stationshuset i Lagan. Charlie Ahlberg valdes om som ordförande och går nu in på sitt 4:e år som ordförande i föreningen. Oskar Granath valdes om till kassör och Vice ordförande.

Läs mer »

- VÄDRET I LAGAN -

Medlemmar 2021
0