Företagsinformation Laganbladet 2023

Till alla företagare i Lagan med omnejd.

Lagans samhällsförening drar i år i gång en ny satsning och ska testa att dela ut ”Laganbladet”. Tanken på sikt är att dela ut 2 ggr/år. Just nu jobbar vi intensivt med att färdigställa den tillsammans med många andra föreningar i Lagan. Tanken är att göra reklam för hela Lagan samt föreningslivet. Längst bak är tanken att vi ska ha en gemensam kalender med aktiviteter och evenemang som händer i Lagan.

Tanken är att det ska vara ett blad som stannar i hemmet en längre tid och ligger på köksbordet. Lagans Samhällsförening står för tryck och layout men som ni säkert vet är tryckkostnaderna idag väldigt höga, och därav vänder vi oss till er, företagare i Lagan. Skulle någon/några vara intresserade av att göra reklam i detta blad? Kanske passa på att ge en rabattkupong eller visa vad ni gör på ert företag?

Kostnaden är följande:
1 A4 sida: 1700 sek.
½ A4 sida: 990 sek.
¼ A4 sida: 600 sek.
Logo längst bak ingår i alla ovan. För endast logo på baksidan är kostnaden 400 sek.

Vi har väldigt tajt med tiden då vårt mål är att dela ut detta första veckan i Juni. Det kommer delas ut av ideell kraft med hjälp av föreningarna i Lagan.

Jag skickar även med ett utkast på hur layout mm ser ut. Den är inte korrekturläst eller något, utan mest för att visa hur tanken är.

Stoppdatum:
– Boka annonsplats: 21 April (till Oskar Granath)
– Skicka färdig annons: 28 April
– Färdig layout för godkännande: 1 Maj
– Bladet trycks i en upplaga om 2000 st och delas ut i Lagan med omnejd. Kommer även finnas på Bergahallen mfl.
– Bladet ska vara printat och klart den 1 Juni för utdelning.

Kontakta oskar@lagan.se om ni vill vara med och synas. 

- SENASTE NYTT -

Hembygdsföreningen bjuder in till föreläsning

Välkomna till Församhlingshemmet LaganTisdag den 5 mars kl 18,30. Entré: 100 kr / gofika ingårLars-Ove Johansson TorlarpLars Nordqvist – Lagan Från RäddningstjänstenBerättar om sina upplevelser när stormen Gudrun drog in över Kronoberg.

Läs mer »

Årsmöte 2024-01-29

Den 29 Januari var det årsmöte för Lagans Samhällsförening i Stationshuset i Lagan. Charlie Ahlberg valdes om som ordförande och går nu in på sitt 4:e år som ordförande i föreningen. Oskar Granath valdes om till kassör och Vice ordförande.

Läs mer »

God jul och Gott nytt år!

Modulpac och Lagans Samhällsföreningen önskar en God Jul och Gott nytt år och firar detta med en julklapp till Lagans Samhälle! Nedan är ett pressmeddelande från Modulpac. ”Som under tidigare år så skänker Modulpac även i år en julgåva som

Läs mer »

- VÄDRET I LAGAN -

Medlemmar 2021
0