Företagsinformation Laganbladet 2023

Till alla företagare i Lagan med omnejd.

Lagans samhällsförening drar i år i gång en ny satsning och ska testa att dela ut ”Laganbladet”. Tanken på sikt är att dela ut 2 ggr/år. Just nu jobbar vi intensivt med att färdigställa den tillsammans med många andra föreningar i Lagan. Tanken är att göra reklam för hela Lagan samt föreningslivet. Längst bak är tanken att vi ska ha en gemensam kalender med aktiviteter och evenemang som händer i Lagan.

Tanken är att det ska vara ett blad som stannar i hemmet en längre tid och ligger på köksbordet. Lagans Samhällsförening står för tryck och layout men som ni säkert vet är tryckkostnaderna idag väldigt höga, och därav vänder vi oss till er, företagare i Lagan. Skulle någon/några vara intresserade av att göra reklam i detta blad? Kanske passa på att ge en rabattkupong eller visa vad ni gör på ert företag?

Kostnaden är följande:
1 A4 sida: 1700 sek.
½ A4 sida: 990 sek.
¼ A4 sida: 600 sek.
Logo längst bak ingår i alla ovan. För endast logo på baksidan är kostnaden 400 sek.

Vi har väldigt tajt med tiden då vårt mål är att dela ut detta första veckan i Juni. Det kommer delas ut av ideell kraft med hjälp av föreningarna i Lagan.

Jag skickar även med ett utkast på hur layout mm ser ut. Den är inte korrekturläst eller något, utan mest för att visa hur tanken är.

Stoppdatum:
– Boka annonsplats: 21 April (till Oskar Granath)
– Skicka färdig annons: 28 April
– Färdig layout för godkännande: 1 Maj
– Bladet trycks i en upplaga om 2000 st och delas ut i Lagan med omnejd. Kommer även finnas på Bergahallen mfl.
– Bladet ska vara printat och klart den 1 Juni för utdelning.

Kontakta oskar@lagan.se om ni vill vara med och synas. 

- SENASTE NYTT -

Arkivens dag 2023

Arkivens dag 2023 infaller den 11 november och firas Norden över med öppna arkiv. Arkivhuset i Ljungby kommun kommer du kunna besöka på Lagans stationshus, Järnvägsgatan 5, i Lagan. Vi kommer visa en del om det som finns om Lagan

Läs mer »

Loppis på Lagandagen 2 September

Efter stor efterfrågan kommer vi nu anordna loppis på Lagandagen den 2 september. Loppisen kommer vara inne i Godsmagasinet, under tak. Öppettiderna för besökarna är: 09,00-13,00 Adress: Järnvägsgatan 5, 34150 Lagan Vill du ha loppisbord? Läs mer och anmäl ditt

Läs mer »

- VÄDRET I LAGAN -

0
Medlemmar 2021